top of page
bgImage

VINDUESPUDSNING TIL PRIVATE OG ERHVERV

Vinduespudsning hos os dækker over vask af vinduer med vand og sæbe, herunder aftørring af rammer, vindueskarme og gulve for vand og sæberester. Ved almindelig vinduespudsning fjernes alm. snavs, aftryk fra fedtede fingre, ekskrementer fra fugle og edderkopper mv.


Ved udvendig vinduespudsning bruger vi ofte også vaskeanlæg, som anvender ”rent vand” (demineraliseret vand), hvilket gør at der ikke kommer kalkstriber. Vaskeanlæg kan kun anvendes udvendigt og giver et lige så flot resultat, som vask med vand og sæbe. Vaskeanlæg kræver ikke efterfølgende aftørring med klud, da det overskydende vand blot fordamper.


Almindelig vinduespudsning dækker ikke større klistermærker eller klister herfra, større mængder silikone, olie- og malingrester, opkast, massivt grillfedt, nikotin, kalk, mørtel og cement. Eksempelvis, hvis dine vinduer har været vidne til en istandsættelse eller facaderenovering, vil dette ikke kunne klares med en alm. vinduespudsning, men vil kræve en afrensning inden vinduespudsningen gennemføres.

Ønskes en afrensning skal dette aftales på forhånd. Kontakt os venligst via e-mail eller telefon.


Vi er en fair virksomhed og fjerner som oftest alm. snavs mv. uden beregning. Såfremt det er ud over det sædvandlige og en nedskrabning eksempelvis er nødvendig, vil vi gøre dig opmærksom på dette og aftale en pris og tidspunkt herfor.

Serviceydelsen er inklusive kørsel, parkering, materialer, afgifter mv.


HUSK INDEN VINDUESPUDSNINGEN: 


Det er vigtigt, at der er ryddet foran alle vinduer, så vi har plads til at udføre arbejdet. 

Eksempelvis genstande i vindueskarme, større møbler, krukker mv. skal gerne være fjernet.

Hvis du er gangbesværet, handicappet, sengeliggende eller lign. Så hjælper vi gerne med ovenstående (uden beregning). 

Vi tager ikke ansvar for eventuelle skader, der måtte opstå i forbindelse hermed.


Det er ligeledes dit ansvar at alle vinduer og døre kan åbnes og lukkes problemfrit, samt at vindueskarme, radiatorer og lign. er i rimelig stand, da vi ikke kan pudse vinduerne uden at lægge vægt på karme, rammer, radiatorer mv.

Hvis du har vinduer, der er svære at åbne, skrøbelige vindueskarme eller lign, så fortæl det til os, så vi kan finde en god løsning og undgå skader. Vi fraskriver os ethvert ansvar for skader på vinduer, døre, vindueskarme, løsrevne radiatorer og lign. som følge af dårlig stand.VI TILBYDER VINDUESPUDSNING PÅ ABBONNEMENT!
SPAR PENGE OG HAV RENE VINDUER HELE TIDEN 
VI KØRER MED PUDSNING HVER 4. UGE, 8. UGE ELLER HVER 12. UGE

- VI KAN OFTE GIVE DIG EN BILLIGERE PRIS PÅ VINDUESPUDSNING HVIS DU VÆLGER PUDSNING HVER 4. UGE, KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE.


Du kan frit afbestille eller flytte din bestilling op til 24 timer før planlagt levering. Kontakt os på e-mail hurtigst muligt. - Hvis du afbestiller eller flytter din bestilling mindre end 24 timer før planlagt levering, opkræver vi et gebyr på kr. 125 inkl. moms.

Hvis du udebliver fra aftalen og vi kører forgæves, vil du blive faktureret et beløb svarende til 50% af prisen i bestillingen. Det skyldes at en anden kunde kunne have booket tiden, samt at vi bruger tid på kørsel til adressen.


Skulle vi være nødsaget til at aflyse en bestilling mindre end 24 timer før planlagt levering, f.eks. pga. sygdom, giver vi 50% rabat på næste bestilling.


HUSK

Du kan få skattefradrag for vinduespudsning iht. regler for servicefradrag (håndværkerfradrag). Fradraget er typisk 26%.

Du skal selv indberette fradraget via selvangivelsen. 

Ring eller skriv til os i dag og få et godt tilbud 

50 42 71 49 

bottom of page